Sunday, November 20, 2011

Universal Studio Singapore...

Posted by yana_wee at 1:00 AM
Reactions: 
0 comments
Assalamualaikum...
di malam yang sejuk nie...
dan mata yang tak boleh nak tidur nie..
nak study untuk exam saya hujung bulan nie pun...
dah terasa malas....
so....
saya dengan ini merajinkan diri memuaturun gambar...
ketika di Universal Studio Singapore ye...
mana tahu ada kawan-kawan saya yang berminat untuk ke sana pula...
saya just sarankan pergi pada hari biasa,....
sebab tak ramai orang...
dan lagi seronok kot....
dah...cukup...
mari kita lihat...
hihihi....















Tuesday, November 15, 2011

110 RINGGIT MALAYSIA melayang....

Posted by yana_wee at 10:43 AM
Reactions: 
0 comments
Assalamualaikum...
last week...
saya nak pergi...
Universal Studio Singapore..
besh!!!!
walaupun sebelum pergi banyak halangan...
yang harus saya tempuhi...
macam....
tiba-tiba je...
ic hilang!!!
argh!!!
masa nak buat pasport la
ic hilang
on that time tak tahulah hilang ke tercicir ke...
sebab otak saya memang BLANK!
so terpaksalah buat ic baru...
kena bayar rm110...
huhuhu...
so kiranya...
pasport saya berharga RM210...
habis sudah...
huhuhu....
sori tooo cik raymah...
sebab terpaksa menemankan saya...
dan terpaksa bersama-sama menahan kelaparan....
time ceh banyak2! sayang awak!
hahahaha!!
tapi Alhamdulilah...
semuanya selesai...
nasib baik siap pada petang tu jugak...
kalau tak siap...
sure saya nangis golek-golek kat depan abg imegresen tu...
mintak dia siapkan jugak...
hahaha...
keji kan saya?..
saya tak pedulik!
apa-apa lah...
yang penting dah siap!
dan sudah pergi pun..
entri nie memang nak bebel...
tak nak letak gambar...
Saja bagi kawan-kawan saya baca saya bebel...
hahahaha!
nanti saya masukkan gambar...
nie pun curi-curi masuk..
hahaha...
laptop tak ada pada saya...
terlupa nak ambil hari tu...
huhuhu..
bye!

On his birthday....

Posted by yana_wee at 9:41 AM
Reactions: 
0 comments
Assalamualaikum....
nak bagi kawan-kawan saya tengok surprise birthday for mr Teddy...
walau banyak halangan...
akhirnya...berhasil juga rancangan saya...
lama tu rancang...
untuk pak cik Teddy...
minta maaf terpaksa menipu...
untuk kebaikan...
tak salahkan..
hihihi...



















sekian...terima kasih...!


(^_^)



Friday, November 4, 2011

kejutan....

Posted by yana_wee at 10:55 AM
Reactions: 
0 comments
Assalamualaikum...
hari ini 4 nov....
hari lahir tuTTtttt!!!
hihihi....
ada surprise untuk kamu yerk!
just wait ok dear! hihihi...

haaaa...
nk wish nie...
wish u heppy birthday...
semoga hidup diberkati Allah...
sentiasa berjaya dalam hidup.....
sekian time kaceh!



(^_^)

housemate saya

Posted by yana_wee at 10:21 AM
Reactions: 
0 comments
Assalamualaikum...
sekarang nie saya share bilik dengan kawan saya....
sebelum nie kan saya duduk seorang je dalam bilik....
kenapa saya pindah bilik?...
sebab kawan saya yang lagi sorang pindah rumah...
huhuhu...sedih taw...sedih giler...
kalau dulu lepas balik kerja lepak rumah dengan dia...
sekarang tak lagi...
kalau dulu main masak-masak sama dengan dia...
sekarang tak lagi...
huhuhuhu..
kalau sekarang saya main masak-masak...
miow-miow tu yang menyibok! huh!
sedih yer...! ok enough...i am tooo much...
saya nie memang over bab-bab yang berkaitan perasaan kan...
hihihi...i am gewdiks!

kiranya sekarang nie saya sedang mengalami new environment dalam hidup saya...
yelah kan...saya kan tak pernah ada roomate...so this is the first time...
seronok...seronok...sebab balik je dari office...
terus masuk bilik....hahaha...seronok sangat...
 

dear dede... Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review