Wednesday, September 28, 2011

Graduation ( Friends Forever ) - Vitamin C ( HQ Official Music Video )

Posted by yana_wee at 10:07 PM
Reactions: 
0 comments


entry for my beloved friends..
love u'll friends...

And so we talked all night about the rest of our lives
Where we're gonna be when we turn 25
I keep thinking times will never change
Keep on thinking things will always be the same
But when we leave this year we won't be coming back
No more hanging out cause we're on a different track
And if you got something that you need to say
You better say it right now cause you don't have another day
Cause we're moving on and we can't slow down
These memories are playing like a film without sound
And I keep thinking of the night in June
I Didn't know much of love, but it came too soon
And There was me and you, and then it got real blue
Stay at home talkin' on the telephone and
We would get so excited, we'd get so scared
Laughing at our selves thinking life's not fair
And this is how it feels

As we go on, we remember
All the times we had together
And as our lives change, come whatever
We will still be, friends forever

So if we get the big jobs and we make the big money
When we look back now, will that joke still be funny?
Will we still remember everything we learned in school?

Still be trying to break every single rule
Will little brainy Bobby be the stockbroker man?
Can Heather find a job that won't interfere with her tan?
I keep, I keep thinking that it's not goodbye
Keep on thinking it's a time to fly
And this is how it feels

La, la, la, la; yeah, yeah, yeah
La, la, la, la, we will still be friends forever

Will we think about tomorrow like we think about now?
Can we survive it out there? Can we make it somehow?
I guess I thought that this would never end
And suddenly it's like we're women and men
Will the past be a shadow that will follow us round?
Will these memories fade when I leave this town

I keep, I keep thinking that it's not goodbye
Keep on thinking it's a time to fly

Monday, September 26, 2011

second Mr TEddy!

Posted by yana_wee at 9:39 PM
Reactions: 
0 comments

cute kan dia?...
hehehe..
nie my second teddy...
tp sebenarnya...
dia nie my first mr teddy..
because saya kenal dia dulu..
baru saya kenal mr teddy saya yang sekarang tu...
hehehe...
syhhhh!
kenapa nak buat post pasal dia nie?...
sebab dia nie cute!
erm..
macam orang yang bagi jugak ke??...
tak boleh cakap...
nanti dia perasan...!
anyway orang yang bagi teddy nie..
adalah orang pertama yang bagi teddy bear pada saya..
maksud saya..
teddy bear yang boleh buat saya peluk..
ada jugak yang bagi teddy bear...
tapi semua kecheq!...
ye saya memang tak tahu bersyukur...
AstagfirAllah...
walaupun ada orang mengatkan tak baik simpan patung dalam rumah..
malaikat tak masuk lah kan...
tapi nak buat macamana ek..
saya sukalah..
lagilah masa first time saya dapat teddy nie...
masa tu saya form six...
time birthday saya...
bila dapat je...
macam nak peluk cium je orang yang bagi...
tapi saya maintain cute time tu...
poyo kn!
tapi balik je sekolah...
apa lagi...
cium-cium teddy nie...

walau apa pun..
apa saya nak cerita ialah...
pasal teddy nie..
bukan orang yang bagi...
saya tak tahu kenapa...
saya sayang sangat kat teddy nie...
sebab dia bestfren saya bila kat sini...
rasanya...
semua orang tau kot...
saya kat kl nie mana ada ramai kawan...
jadi...
bila balik je dari luar...
semua saya lepas kat dia...
tak kisahlah...
perasaan apa pun..
marah ke sakit hati ke gembira ke...
semuanya..

si teddy nie pulak..
bila saya cakap kat dia...
dia diam je...
haaa...
bagus lah tuuu kan...
hahaha...
dah sewwl saya nie...
dia kan teddy bear...
sebab tu dia diam...
hahaha!

erm...
saya sayang dia...
saya sayang pada orang yang bagi juga...
eip!
orang yang bagi teddy nie...
pompuan la!
even saya jarang luahkan apa yang ada dalam hati saya pada dia...
tak bermakna dia tak penting dalam hidup saya...
cuma saya tak tahu nak luahkan pada dia macamana...
dia tu macam "iceberg"...
hanya di blog nie la...
saya harap dia boleh tahu apa yang saya rasa...masalah saya...
dan keadaan saya sekarang...
sebab saya dah tak "on" fb lagi...
buat masa sekarang....
kalau saya luahkan pada orang lain...
dan dia dapat tahu...
saya harap..
dia tahu sebenarnya...
saya nak cakap dan luahkan pada dia...
saya tau dia pun sayangkan saya...
saya pernah kehilangan dia sebagai kawan...
hanya kerana lelaki..
dan benda tu hampir terjadi...
saya takkan biarkan benda tu terjadi lagi...
itu yang saya harap...

tanpa dia dan kawan-kawan saya yang lain..
saya tak tahu saya boleh teruskan hidup disini...
terima kasih...being my wonderful friends...
sentiasa buat saya ketawa...
saya rindu nak bersama kawan-kawan saya...
ketawa berssama-sama...
tapi saya tau kita dah ada kehidupan masing-masing...
tahun depan awak dah grade...
dan saya masih disini...
kadang-kadang saya teringin study sama-sama dengan awak...
pergi kelas sama-sama...
kitakan...
dapat course yang sama...
grade sama-sama...
tapi saya tau...
itu tak mungkin berlaku...
takdir kita tak sama...
InsyAllah...
saya akan dapatkan apa yang saya inginkan itu...
mungkin kita akan study sama-sama bila kita sambung study lagi tinggi ke kan...
terima kasih became my wonderful friend...
yang sentiasa bersama saya....
saya doakan awak berjaya...
awak jangan lupakan saya ea...
wish me too owkey....

gambar time muda mudi dulu....
wink**

22:14pm
hujan rintik-rintik diluar

^Bini-biniku Gangster^

Posted by yana_wee at 9:37 PM
Reactions: 
0 comments

besh....

==bila september ke penghujungnya==

Posted by yana_wee at 9:03 PM
Reactions: 
0 comments

september hampir berakhir...
dan pada bulan nie banyak benda aku kena selesaikan...
dan ada jugak yang telah diselesaikan...
Alhamdulilah...
sekurangnya...
tak adalah terbeban lagi....
antaranya ialah...
hehehe...

bayar hutang orang....
sewa rumah tu macam biasalah..
yang penting dah pergi servis kereta...
thanx to my mr Teddy temankan sy g check up kan darlink saya...
even awak kadang-kadang buat saya makan hati...
and thanx for belanja the movie...
and sorry sebab tiba-tiba berangin...
traffic jamn menyebabkan otak saya merembeskan..
hormon-hormon yang tak betul...
sangat bersalah..:(

cukup untuk ucapan pada mr teddy tu...
haaa....
ermm...
yang belum saya buat ialah...
wish my fren birthday...
Cik Amie Najva...
wahhh...
saya terwish awal pulak...
tak apalah...
"semoga berbahagia dengan encheq tunangan...
sudah-sudahlah...
jangan asyik bergaduh jek...
darah manis tu..
happy birthday dear"

owww...
tahun nie saya dapat ganti puasa awal...
alhamdulilah...
so memang benda yang penting saya dah selesaikan..
kalau apa-apa terjadi..
tak adalah menyusahkan keluarga yang lain pulak kan...
maybe that is the first step...
hrmmm...

InsyAllah...
wish me...
friends...



::nekad::

Posted by yana_wee at 8:48 PM
Reactions: 
0 comments

semalaman...
aku berfikir...
apa yang harus aku lakukan...
untuk menghilangkan apa yang aku rasakan...
akhirnya...
aku nekad...
untuk melakukan satu perubahan...
perubahan ke arah yang lebih baik...
masih tidak terlambatkan...
perlahan-lahan..
ke arah cahaya itu...
berilah aku peluang itu...

seandainya..
aku terleka...
sedarkanlah aku..
walau siapa pun diri kau...

terima kasih sangat...
sesungguhnya aku sangat takut...
aku tak mampu lakukannya...
seorang diri...

Kau Berikanlah aku kekuatan itu....



Sunday, September 25, 2011

someone...

Posted by yana_wee at 9:40 PM
Reactions: 
1 comments

need someone....
to share something...
someone...
who i dont know him or her...
hrmmm...
da byk sgt yg aku simpan nie...
bile agak yer akan meletup...
takot meletup pada salah tempat...
Ya Allah...
sabar je lar....



Posted by yana_wee at 9:28 PM
Reactions: 
0 comments


how to change?....
susahnyer...
berikanlah aku kekuatan...
hrmmmm...
not in a good mud...
bole tak deactivated je fb or wat so ever tu...
da macam tak ada function jerk...
hailo...hailo...
ada tak sesape yg nk selamatkan aku...
or bimbing aku...
haiiiihhhhh....
fokusssssssssssssss.....
jgn kacaw owg laen lg yerk cik dewiyana....
:(


Tuesday, September 20, 2011

cahaya AidiLfiTri......

Posted by yana_wee at 1:58 PM
Reactions: 
0 comments
salam....
bila semua orang da upload pic ghaye...
sy bru nak upload...
so slow...
best la gak taun nie...
dapat ghaye dengan family n kawan-kawan..
macam-macam la yg berlaku...
even ada conflict sikit....

so...
erm...
tak nak cakap apa-apa lagi...
just take a look..
orite?...






thanx everyone!
luv u'll!



Wednesday, September 14, 2011

Posted by yana_wee at 4:52 PM
Reactions: 
0 comments





untuk apa tangisi apa yang berlaku..

Kau berilah aku kekuatan sedikit sahaja lagi...

amin....






 

dear dede... Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review